صفحة بيت عطاء الخير
بطاقات عطاء الخير
تويتر عطاء الخير الرسمي
مجموعة بيت عطاء الخير الرسمية
بحث في موقع الدرر السنية
 

بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

  المستشار نبيل جلهوم  
المهندس عبدالدائم الكحيل الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى بطاقات عطاء الخير
دروس اليوم أحاديث اليوم بطاقات لفلي سمايل


مجموعات Google
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 11-05-2014, 09:30 PM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
افتراضي مقلوبة الباذنجان,

مقلوبة الباذنجان باللحمة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
المقـــــــــــــــــــــــاديــــــــــــــــــــ ــر
باذنجان مقطع شرايح

بطاطس(واحده مقطعة مكعبات - وحبة كبيرة مقطعة شرايح)

طماطم(واحده مكعبات - واحدة شرايح)

جزرة مكعبات - فص توم

لحم

2 كوب ارز مغسول

بهارات (ورق لورا - قرنفل - حبهان - قرفة عيدان - معلقة صغيرة كركم - ليمون جاف )


الطـــــــريقــــــــــ ـــة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نحط معلقة سمنة ولما تسخن ممكن نضع فص مستكة وبعدين ننزل باللحمة تاخد صدمة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

بعد كده ننزل بالبهارات ونقلب فيها لحد مانشم ريحتها
نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

بعد كده ننزل بالخضار المقطع المكعبات ونقلبهم مع بعض

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وبعد كده نزودها مياه مغلية ونسيبها لما تستوى

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نحمر الباذنجان

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

بعدين البطاطس نحمرها بحيث تاخد لون بس

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

والبصل نحمره ياخد لون دهبى فاتح

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

بعدين نجيب الحلة بتاعتنا ويفضل انها تكون من النوع مابيلزقش وندهنا مادة دهنية خفيفة وبعدين نحط رشة ارز كده
نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نرص البتنجان

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وبعدين البطاطس والبصل

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وبعدين شرايح الطماطم و اللحمه

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وبعدين الارز ونحاول نساوية كده ونسقيه شوربة اللحمة اللى اتسلقت فيها

كمية الشورية تساوى كمية الارز (كوباتين شوربة)

ولما تغلى الشوربة نوطى النار لحد مالارز يستوى وممكن نزود زبيب على الارز بعد مايستوى ونسزى سطح الارز تانى

ولما الارز يستوى يبقى كده المقلوبة خلصت ونقدمها ونزين سطحها باللوز المقشر المحمص والزبيب

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وده شكلها من جوه

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

قدمت معاها شوربة لسان عصفور وسلطة خضراء

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


الف هنا وعافية


هيفولانقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



رد مع اقتباس
إضافة رد


تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات