http://www.ataaalkhayer.com/images/f1.jpg
http://www.ataaalkhayer.com/images/f2.jpg
http://www.ataaalkhayer.com/images/t1.jpg
http://www.ataaalkhayer.com/images/g1.jpg


بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

الأستاذ هشام عباس محمود الأستاذ نبيل جلهوم بطاقات عطاء الخير
أحاديث اليوم دروس اليوم خطب الشيخ نبيل الرفاعى
خطب الحرمين الشريفين الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى المهندس عبدالدائم الكحيل


مجموعات Google http://www.ataaalkhayer.com/up/download.php?img=83
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 02-03-2011, 08:20 AM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 4,615
افتراضي تشيكن كييف (صدور فراخ محشيه بالجبنه المربعات والموتزريلا )



تشيكن كييف (Chicken Kiev)


تشيكن كييف
(صدور فراخ محشيه
بالجبنه الكيرى والموتزريلا )
احلى من البانيه


Chicken Kiev بالصور


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

لكل عشااااق الفراخ

تشيكن كييف (Chicken Kiev)


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



المقاااااادير:


صدور فراخ مخلية

ملح - فلفل

بهارات فراخ - خلطة بهاراتي

عصير ليمونة - معلقتين خل


الحشو:

3 معالق زبدة كبار بدرجة حرارة الغرفة

(قطعتين جبنة مربعات المراعي – مواتزريلا او شيدر او رومي)
اختياااري انا بحب طعم الجبن مع الفراخ

ثوم مفروم – نصف ليمونة – ملح – فلفل – بقدونس مفروم


بيض بلبن وملح فلفل – دقيق – بقسماط بفجيتار



الطريقة:

1-نتبل صدور الفراخ بالبهارات كلها



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



2- نحضر الحشوة


نخلط الزبدة مع ثوم مع بقدونس
مع جبنة مربعات المراعي ومواتزريلا وملح وفلفل وليمون




نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


3- نحضر صدر الفراخ ويكون مفتوح من النصف
ونضع خلطة الزبدة في كيس بلاستيك واقطع الطرف وتحشي كل قطعة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة




او ممكن تحشي بمعلقة عاااادي




نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



4- ثم تلف علي بعضها وتقفل بخلة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



وممكن تكون رول صغيرة




نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



والكمية كلهااااا



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



5- نحضر طبق فيه بيض بلبن بسيط وملح وفلفل
وطبق تاني دقيق وطبق ثالث بقسماط بفيجيتار


نضع الصدور في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط

ويغطي جيداااا


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



6-بعد ما نخلص الكمية كلهاااا يغطي الطبق ببلاستيك او استريتش


ويوضع في الفريزر سااعتين والافضل تحفظ قبلها بفترة

انا باحضرها واضعها في طبق واغطيها وتفرز لحين الاستخدام



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



7- تقلي في زيت غزير مع التقليب جيدا حتي تستوي جيدااااا


ثم نقطعها شراااايح وتقدم


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



حقيقي طعمهاا رووووعة تستحق انكم تجربوهااااا


احلى من البانيه


لان الزبدة بتخلي صدور الدجاج طرية ولذيذة من الداخل


الف هنا وعافية

اختكم /هيفولا




رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

بطاقات بيت عطاء الخير / Android



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات