صفحة بيت عطاء الخير
بطاقات عطاء الخير
تويتر عطاء الخير الرسمي
مجموعة بيت عطاء الخير الرسمية
بحث في موقع الدرر السنية
 

بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

  المستشار نبيل جلهوم  
المهندس عبدالدائم الكحيل الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى بطاقات عطاء الخير
دروس اليوم أحاديث اليوم بطاقات لفلي سمايل


مجموعات Google
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 10-22-2012, 07:55 AM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
افتراضي الكنلونى بالعصاج والبشاميل

الكنلونى بالعصاج والبشاميل


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


اول حاجه تحضرى العصاج عادى خالص


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

بعد كدا هنعمل بشاميل خفيف بدون بيض يعنى

معلقه زبده ولما تغلى نحط عليها معلقه دقيق
وكبشتين لبن والتوابل ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب ضرووووورى
ومكعب مرقه لحم وادى البشاميل


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


ودى بعد ما حطينا على البشاميل المرقه
ورشه جوزه الطيب والملح بفلفل



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


بعد كدا هننزل بالبشاميل على العصاج بتاعنا
لحد ما يبقى بالقوام حلو وماسك نفسو
بالطريقه دى

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نسيبهم بقى على جنب يبردوا
وننحضر الكنالونى


المقادير

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


معلقه زبده

كوب وتلت لبن

كوب دقيق

رشه جوزه الطيب

ملح بفلفل

3 بيضات

هنحط كلو فى الخلاط ماعدا الدقيق
ونضرب كويس بعد كدا ننزل بالدقيق شويه شويه كلو فى الخلاط
دى المقادير فى الخلاط (اياكوا تنسوا التقييم هقطعكوا )


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


تجيبى طاسه تيفال هتحطى نقطه زيت بس واول مره بس
وتسخنيها شويه وتحطى فيها من السائل بتاعنا كبشه مش مليانه اوى
بس تحسى انها غطت كل الطاسه بالشكل ده

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلةنقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


وتسيبيها ثوانى لحد ما الحرف يحمر شويه وتقلبى بالمقصوصه
او معلقه خشب (اتصرفى بقى مش عرفه اصور وانا بقلب) هههههههههههههه

نفس النظام لحد ما تخلصى كل الكميه كدا
تطلعيهم على حاجه بلاستيك او خشب
وتغطى بفوطه ناشفه عشان مينشفش

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


هنجيب بقى واحده واحده
ونحط فيهم جزء من حشوه العصاج بالبشاميل
بتاعتنا وتلفيها رول ذى ورق العنب بس
من غير ضم الجناب يعنى لفى على الحشو بس

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

لحد ما تخلصى كل الكميه
ورصيهم فى صينيه منغير دهان ولا اى حاجه كدا

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

شيفيين شكلوا حلو ازاى

هنجيب طبق ونحط فيه شويه جبنه موتزريلا او رومى مبشور
او شيدر مبشور اى حاجه وعليهم حتتين جبنه نستو اى نوع بقى
وشويه لبن وطمطمايه مبشوره وملح بفلفل
واعجنى العجنه دى كويس وافرديها عليهم
(ودى بقى التكه والفكره الى بتدى طعم جميل)
دى المكونات الى قلت عليها اهى فى الطبق


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


وهنا لما فردت الخلطه دى عليه الخلطه دى بتديلو طعم حلو اوى
وطراوه ملهاش حل
رشيت شويه موتزريلا ورشه زعتر ناشف

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

وعلى الفرن عدل درجه متوسطه يادوبك 5 دقائق بالكتير
وتولعى الشوايه بعد كدا عشان تحمرلك الوش
ودا الشكل النهائى


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


الف هنا وعافية
هيفولا

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

رد مع اقتباس
إضافة رد


تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات