![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
المعجنـات والساندويتشات بالداخل أقسام فرعية متعددة |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() المطبق من شرايح السمبوسة ![]() ![]() ![]() لحمة مفرومة - بصل مفروم - بقدونس وكزبرة جزر وفلفل اخضر معلقتين زيت ذره ملح وفلفل وبهارات لحم مشكلة معلقه صغيره قرفة سمبوسة جاهزة ![]() نشوح البصل ونضيف اللحم ونشوحه وعند بدايه السوا بضيف الجزر والفلفل الاخضر والبقدونس والكزبرة ونبهر اللحم البهارات والمبح والفلفل ![]() ![]() نفرد شرايح السمبوسة عكس بعض وفى منتصفها نضع الحشوة ونقفلها زى الصورة ![]() لتقفيل السمبوسه او المطبق بخلط معلقة دقيق مع معقة مياة وبقفلها بفرشاه وممكن تعملوا كميه وتتفرز وتطليعها اى وقت وتستخدميها ![]() وفى طاوة تيفال او صنيه الى مج عندك بدون اضافة اى مواد دهنينه نضع السمبوسه حتى تحمر من الاتجاهيين ![]() ![]() ![]() وبالهناوالشفا يارب بالعافيه ![]() ![]() بتمنى الطريقة تعبجكم هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |