![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() دجاج بانيه
![]() اليوم انقل لكم طريقة الدجاج بانيه صحيح صنف مش جديد بس حبيت اعرض لكم طريقة جديدة واللى تحب تجربها مش هتندم إن شاء الله اول حاجة نصلى على رسول الله صلى الله عليه وسلم المقادير بصلة متوسطة -طماطماية -قرن فلفل أخضر) ودول فى الكبة مع بعض او بالمبشرة براحتك بعدكده بضيفى عليهم الحاجات دى (عصير ليمونة -ملعقة خل-ملعقة كاتشب - ملعقة صوياصوص-ملعقة مستردة -بهارات -ملح-فلفل أسمر-2فص حبهان-2ورقة لورا -ملعقة صغيرة زعتر-شوية بهارات رز بريانى لو عندك (بعد كده تقليبيهم كويس وتضيفى الدجاج الشرايح وتسيبيها ليلة فى الثلاجة ودى صورتها بعد خروجها من الثلاجة ![]() بعد كده بنجيب الشرائح واحدة بواحدة ننزله فى الدقيق الاول وبعدين البيض وأخر حاجة البقسماط (انا بحب أعمل البقسماط بنفسى بجمع العيش الفينو اللى بيفيض وبعدين انشفه فى الفرن وبعدكده بكسره فى الهون علشان يفضل خشن شوية وبحط عليه ملح وفلفل وشوية بهارات وشوية بصل مجفف) ودى صورته ![]() وديه الصورة بعد التتبيل بالدقيق والبيض ثم البقسماط ![]() بعد كده ننزله فى زيت ساخن والنار تكون معقولة يعنى مش هادية ولا حامية قوى ![]() ودى صورته بعد التسوية ![]() ويتقدم مع سلطة خضراء وسلطة طحينة وطبعا مكرونة وبطاطس محمرة ![]() استنو شوية شوفوا ده كده ![]() عارفين ايه ده ده بقية التتبيلة مع باقى البيض وقطعت عليهم قطعة فراخ وحمرتهم فى الزيت بجد طعمهم تحففففففففة انا كده بقى خلصت اللى عندى ويارب يكون عجبكم الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |