![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
المعجنـات والساندويتشات بالداخل أقسام فرعية متعددة |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() تشيز رولز جميل جدا للفطار او العشاء و سهل كمان ودي صوره تجويعيه ![]() يلا نبدا باسم الله ![]() اولا انا عملته بعجينه العشر دقايق و اكيد كلنا عارفنها و اللي مايعرفهاش هاقولها بردو هي عباره عن مجموعتين المجموعه الاولي تتكون من : 2 معلقه كبيره خميره فوريه 2 م ك لبن بودر 2 كوب دقيق 2 كوب ماء دافي م ص ملح ربع كوب سكر و نخلطهم كويس ونسبهم عشر دقايق دي صوره المجموعه الاولي من العجينه بعد 10 دقايق ![]() المجموعه التانيه: 3 كوب دقيق نصف كوب زيت م ص بكنج بودر وده اختياري وهاتضفيهم للمجموعه الاولي وممكن تعمل ينص المقدار و بيطلع هايل انا بعمل نص علي طول هاتسبيها من نص ساعه لساعه تخمر و بعد مانشكل هانيبها نص ساعه كمان ممكن تشتغلي بيها علي طول لو تحبي و تسبيها تخمر بعد ماتتشكل ساعه ودي بعد ماضفت المجموعه التانيه و خمرتبعد اقل من ساعه ![]() كده خلصت العجينه ![]() المطلوب للحشو بقي : جبنه بيضا فيتا جبنه رومي مبشوره جبنه موتزاريلا فلفل مقطع مكعبات زيتوب اسود مقطع حبه البركه الطريقه بقي هاناخد العجينه و نرش دقيق و نفردها علي شكل مستطيل بقدر المستطاع ![]() بعد كده هانجيب جبنه فيتا و نفردها علي العجينه بالشكل ده ![]() بعد كده هانحط شويه زيتون مقطه و فلفل مقطع ![]() و هانحط رشه جبنه رومي مبشوره ![]() وبعدين موتزاريلا ![]() وهانلفها رول كده ونبل طرفها بميه عشان تقفل كويس ![]() و نقطعها بالشكل ده ![]() ونرش فوقيها حبه البركه ونحطها في صينيه مدهونه سمن و مرشوشه دقيق او علي ورق زبده ![]() هانسبها تخمر شويه حوالي نص ساعه وده شكلها ![]() و هانحطها في الفرن علي 180 هاتاخد حوالي ربع ساعه او تلت ساعه و بصي عليها كل شويه ولو هاتسبيها تتحمر اكتر بالشوايه هاتبقي كده ![]() وده شكلها من قريب ![]() وده بعد ماقطعتها عشان اوريكم هشه ازاي و جميله ![]() بجد رااائعه و هاتعجبكم اووووي وده طبق صغير لاول فتوكه ترد ![]() ملحوظه : في بنات سألتني عن انها من تحت هاتبقي مفتوحه و هاتتحرق في السوء و تنزل الحشو تحت انا جبتلكم صوره اهو من تحت عشان تشوفو انها مقفوله عادي جدا لانك لما بتسبيها تخمر بعد التشكيل بتقفل لوحدها العجينه ومش بتقي الحشو طالع من تحت ![]() ![]() هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |