![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() بيتزا كونو ![]() و بعد ما شوفنا الصورة احب اقولكم البيتزا الكونو اولا العجينة و المقادير دي تعمل ٥ بيتزا ١ كم دقيق. ٢ م ك خميرة فورية و عليهم شوية سكر و مياه دافية و يخمرو ٢ زبادي ٤ جبنة مثلثات ١ م ص توم بودرة و زيها بصل بودرة ٤ م ك لبن بودرة ٤ م ك زيت ٢ م ك سكر و الي اخدنا منهم شوية للخميرة ١ م ك ملح نص كوب ماء و لو احتاج زودي و نسيبها تتخمر ساعة و نصف. و بعدين نرش دقيق و ناخد خمس العجينة عشان نعمل بيتزتنا نفردها علي الرخامة و نقطة زيت في صينية و ننقلها عليها ![]() نحط صينية اصغر دائرية في النص مقلوبة و نضغط خفيف خالص عشان نحدد هنقطع منين و نشيلها هنلاقي مكانها دايرة و ده عشان الدقة يا رب تكون باينة ![]() نقطع خطوط عمودية علي خط الدايرة الي في النص ![]() نجيب ورق زبدة و نقطعه قرطاسات ![]() نلف العجينه عليه عشان تعمل الكونو كدة ![]() نحط الصلصة و الزعتر و الخضروات و اللحمة المفرومة لو عايزة و اخيرا الجبنة الرومي و الموتزاريلا عشان يسيحو عليهم و ندخل علي الفرن من تحت بعد ما تستوي نشيل. الورق و نحط الكريمة بس انا حطيت جوة الاول ملعقة لحمة مفرومة ![]() الكريمة ا كريمة طهي جهينه ٨ جبنة مثلثات و اي جبنه كريمي تحبيها ممكن كمان كيري تكون تحفة معاها و عليهم ٢ م ك دقيق و زي الباشميل يتخلطو في الخلاط و تحطيهم علي النار و بعد ما يبرد تحطيها في كيس الكريم شانتيه و تزيني بيها و علي الكريمة شوية زعتر لو تحبي ما شاء الله ![]() ![]() جربوها وادعوا لي هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |