![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() فراخ بروست من مطبخى روعة دى صور ة للتشويق ![]() السلام عليكم بطريقتى فالفراخ والكل بيحلف بيها يارب تعجبكو انتى طبعا مقطعه الفراخ اسلخى الجلد ايوه اسلخيها صدقينى كدا احلى واحسن وهقول لك ليه هتجيبى فلفل وطماطم وبصل وفصين توم وعلى الكبة وتقطيع الكل بقى بهاراتك بقى كارى على بهارات فراخ اديها بتكون روعه ملح فلفل اسود جنزبيل وقلبيهم مع بعض والفراح غزيه بالسكنة فى كل اللحم علشان تتشرب التتبيلة وتدعكيها بالتتبيلة وتحطيهم على النارلحد ماتستوى تنشيلى الفراخ وتكونى مجهزة فيجيتار انا بحبه حار وشوية دقيق وملح ومعلقة كبيرة ب يكنج بودر ومعلقة نشا تقلبيهم فى بعض +بيض ولبن ومعلقة نسكافية علشان زفارة البيض +بقسماط انا بعملها عندى بحمص العيش واطحنه فالكبة علشان يكون خشن وبحط عليها بردو بيكنج ونشا وملح قليل علشان التتبيلة متبقاش عادبة حطى الفراخ فالدقيق بعدين قلبيه وبعدين فالبيض واللبن وبعدين فالبقسماط وعلى التلاجة نص ساعة علشان التتبيلةوكل ما كان اكتر بيكون احسن تمسك وممكن تقلى على طول بس انا اتعودت على كدا فى زيت غزير وعلى نار عالية مج انها تاخد لون لانها مستوية بس اهم حاجة الزيت يكون كتير علشان ماتتحروقش نصيحة 1- حطى الدقيق فى كيس والبقسماط فى كيس وقلبى بالكيس مش هتشيل كتير ومش هتمسك ايدك 2 - وانتى بتحطيها فالبقسماط اضغطى عليها قوى علشان يمسك فيها 3- الله عليها كمان لو زودتى عليها صوص الفراخ والصويا صوص بتكون جنان 4- جلد الفراخ مش صحى ولما بتسلخى الفراخ التتبيلة بتمسك فيها اكتر وبتكون اطعم وحياة اغلى حاجة عندك قيمى لاعصرك وانزل الفراخ منك هاااااا ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
![]() |
|
|
![]() |