![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() الزربيان اليمني والطعم ررائع ![]() المقادير كما في الصورة ![]() وهي --1 دجاجه -- كاري ملعقه كبيره - - معلقه كبيره خل -- ارز بسمتي 2 كوب انا بستعمل ابوكاس بس انا بحطه في برطمان 1زبادي --1 مكعب مرقة دجاج - - 2 حبه بطاطس بس احتجتها بعد كده مش موجوده في الصوره - - 2 بصله - - زعفران بودره ربع معلقه وييييييييييييبس سهل اهوه مش مكلف ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الطريقه واضحه في الصور وهكتبها تحطي الكاري والزبادي والخل ومكعب ماجي وتبشري بصله وتقلبي وبعدين تبهري الدجاجه والبطاطس وتحطيهم في التلاجه تلات ساعات او اربعه البطاطس تقطعيها كبار وفي ناس بتحط البطاطس حبه كامله مش بتقطعها بس انا قطعتها لانها كبيره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تحطي ياعسوله في الحله شويه زيت وبعدين تحطي البصله بعد ماتقطعيها تتحمر زي بصل الكشري وتكون بنيه وبعدين تحطي الفراخ بس وتقليبها شويه على النار دقيتين كده وبعدين تحطي الخلطه بتاعت الفراخ الزبادي والكاري وكله ده وتقلبي شويه دقيتين تلاته كده نكمل مع الصور ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حطنا ميه مغليه كوب ونصف تقريبا وتغطي وتسيبيهم يستوي نيجي للرز نشوف كده هيحصل ايه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نيجي للرز تحط ميه فيها حبهان ومسمار وقرفه خشب ونتركه يغلي ونحط الرز يستوي نصف سوى يافتوكه اوكيه تكون الفراخ استوت وفيه شويه ميه بعد ماتصفي الرز حطيه على الفراخ ورشي ربع ملعقة زعفران واتركيه يتشرب باقي ماء الفراخ ويكمل سو متنسيش تضبطي الملح بتاعك وبعدين تقلبيه في صنيه وتقدميه مع خيار واي صلطات انا قدمته مع شرائح من الخيار وبص متبل بي سماق وصلصة حاره فلفل مع لمون وحبه طماطم ونخلط وخلاص على كده وجزاها الله خير صاحبة الوصفه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]()
التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 12-22-2012 الساعة 09:44 AM |
![]() |
|
|
![]() |