![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() شوفوا البيتزا الرهيبة
![]() - كيلو دقيق فاخر للمخبوزات والمعجنات - 3 بيضات - كيس لبن بودرة للعجبن او علبه زبادى - كيس خميرة فوريه - ملعقه سكر - ملح - زعتر - ماء دافىء للعجن - 3/4 كوب زبدة وزيت على بعض المقادير -ننخل الدقيق طبعا وكيلو الدقيق بيعمل معاك 4 او 5 بيتزات -نحط الخميرة والسكر وندوبهم ونحطهم على الجينه ونحط معاهم اللبن البودرة والملح والزعتر ونقلب كويس وبعدين ننزل بالزيت والزبدة وبعدين البيض بالماء الدافىء واحدة واحدة لحد ما العجينة تتماسك ونتركها ترتاح وتخمر فى مكان دافىء حطيها مثلا فوق على البوتجاز وانت بتطبخى بتخمر على طول وهنا شكلها قبل التخمير بعد العجن مباشرة ![]() وهنا بعد ماخمرت ماشاء الله ![]() طبعا هتجهزى الحشوات انا عملت باللحمة المفرومة والجمبرى والبسطرمة اولا الجمبرى بالكارى نجيب الجمبرى ونغسله كويس وبعدين نشوح بصله فى الزيت لحد ماتبقى دهبى ونقلب الجمبرى بعد مانغسله كويس وبعدين نحط الطماطم والفلفل ونحط البهارات الكارى والفلفل الاسود والكمون عشان اى حاجه بحريه بتحب الكمون وملح واسيبهم لحد مايستوى فى شويه مايه وهذه شكله النهائى ![]() وهنا صورة البيتزا بالجمبرى ![]() وواحدة كمان لما اترشت عليها الجبنة ![]() وهذه انا حشيت اطرافها بالسجق وحطيت عليها الحشوة عادى انا عملتها مع البسطرمة واللحمة المفرومة ![]() الشكل النهائى للبسطرمة ![]() وهذه مينى بيتزا كدا عملتها باللحمة ![]() وهذه اللى باللحمة المفرومة ![]() تعالوا نشوف الاشكال النهائية ![]() ![]() ![]() وادعوا لى هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |