![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() كتف الخروف المشوى فى الفرن ![]() ![]() المقادير كتف خروف حوالى 2كيلوونصف كيس شواء مقادير التتبيله 2 حبه بصله كبيره -حبه طماطم حبه فلفل حامى او بارد-صويا صوص حوالى ملعقتين -اوراق نعناع ملح فلفل كمون بابريكا زنجبيل حبهان ورق لورى خل وليمون الطريقه بدايه نقوم بتنظيف الكتف من الدهون الخارجيه على قدر الامكان وانا افضل استخدام السكين الرفيع ![]() ثم نقوم بعمل فتحات بالسكين هكذا ![]() وفى الكبه نضع جميع مقادير التتبيله ونفرمة نضع الكتف فى صينيه او طبق ونضع التتبيله داخل الفتحات وعلي الكتف من الخارج ![]() ويترك ليله كامله لضمان طعم ممتاااااااااااااااااااااااااااااااااز ثانى يوم نقوم بتنظيفه من التتبيله ونضعه داخل كيس الشواء بدون اى اضافات ![]() ونغلق الكيس ونعمل شقوق ونضعه فى صينيه وندخله فرن متوسط حوالى ساعه وربع مثل البطه وده شكله ![]() نضغه تحت الشوايه للتحمير ![]() وبعدها يقدم وانا عملت معه انصاف فراخ مسلوقه ومدهونه بمعجون طماطم مضاف له توابل وزيت زيتون وخل يارب يعجبكم ![]() ومره اخرى كل عام وانتم بالف خير هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |