|
|
|
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
| انشر الموضوع |
|
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
|
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة مقادير: نص كيلو لحمة مفرومة 2 بصلة 1 جلاش توابل ملح فلفل كوب لبن بيضة 125 جرام زبدة ملعقة دقيق طريقة التحضير : نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق نحط طبقة من الجلاش او طبقتين و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب نجهز كوب لبن مع بيضة و نضربهم مع بعض بعد مانقطع الصنية نحط عليها كوب البن المضروب بالبيضة ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |