![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
أسرار وأفكار فى المطبخ العصرى معلومات مفيدة -افكارونصائح هامة لك -من تجاربي |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() كيف تقلى السمك الجمبرى-السبيط-البوفتيك بكل سهولة ![]() اليومحنعرف ازاى نتبل اى حاجه -سمك جمبرى -سبيط- فراخ -بوفتيك اى حاجه بتبقى بتتبيله وبعدها نضع عليها بقسماط او دقيق حنعرف ازاى نتبلها بدون ما نبهدل ايدينااو نهدر دقيق او يقع الدقيق الزائد فى الزيت ويتحرق او نستخدم اى اطباق فيبقى عندنا مواعين ![]() الاول انا قطعت السبيط وتبلته وممكن بدل السبيط اى شىء زى ما اتفقنا ![]() نجيب كيس ونحط فيه دقيق ![]() ونحط بعد كده السبيط والجمبرى اللى انا متبلاه ![]() تفتحى الكيس وتسمحى بدخول الهوا وتقفليه مره واحده ![]() ونلفه ونرجه لما نحس ان الدقيق غلفه ![]() فتحت الكيس بصوا لا لغوصة ايد ولا بهدله واتغلف بالدقيق والزايد من الدقيق ماتحولش لعجينه ![]() طلعت شويه فى طبق علشان تشوفوا بس انا فى العادى بطلع من الكيس على الطاسه على طول ![]() حطيتهم فى الطاسه هاه شايفين اى دقيق زايد فى الطاسه نوووووووووووووووو ![]() واهه لما طلع يا حلاوتى ![]() الجمبري بقى مدور والسبيط شبهه البطاطس ![]() ايه رايكم لو عجبكم قيموااااااااااااااا الف هنا وعافية هيفولا ![]() التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 10-18-2012 الساعة 07:53 AM |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |