![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() معجنات علي طريقة بيتزا ![]() ![]() معجنات علي طريقة بيتزا سبارو ![]() 2 كوب دقيق +2ونصف معلقة لبن بودرة كبيرة +ماء دافئ للعجن +3/4 معلقة صغيرة ملح +3 معلقة كبيرة زيت 2 معلقة سكر +نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر +معلقة كبيرة خميرة او قطعه خميرة قد عين الجمل تخلط جميع المكونات وتعجن بماء دافئ وتترك ساعة للتخمر ![]() الحشو بصلة شرايح +فص ثوم +فلفل رومي +كاتشاب ومسطردة +ارجل الكابوريا +جمبري وسبيط معلقة زعتر +ملح وفلفل +زيتون قطع +قطع طماطم تشوح البصلة مع التومثم يضاف الجمبري والسي فود وفلفل رومي قطع الف هنا وعافيةوالزعتر وملح وفلفل وقطع طماطم صغيرة ![]() تفرد العجينة بنشابة وتغطي بها الصينية ثم نضع الكاتشاب والمسطردة زي كده او نعمل صوص البيتزا ![]() ثم نضع الحشو والزيتون ![]() ونضع جبنة رومي وموتزاريلا او شيدر ![]() ثم تغطي بالجزء التاني من العجين ![]() ونقطع الزيادة زى كده ![]() وندهن الوجه ببيض او زيت وترش بسمسم او حبة البركة ![]() ويسخن الفرن قبلها وتدخل الفرن علي درجة حرارة 200 درجة ويحمر الوجه بشواية ![]() ![]() ![]() هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |