
07-07-2017, 02:43 PM
|
Super Moderator
|
|
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
|
|
طريقة تحضير كبدة اسكندراني
طريقة تحضير كبدة اسكندراني
المقادير
- كبدة
- بصل
- طماطم
- فلفل الوان
- كمون
- ليمون
- بقدونس
- خل
- شطة
- زيت زيتون
- ملح
- فلفل اسود
- ثوم
- عيش بلدى
- فلفل حار
طريقة التحضير
* ضعى الكبدة فى ماء مغلي على النار مع خل وملح وفلفل واتركيها قليلا حتى تأخذ لون ابيض ثم ضعيها فى طبق * قطعى الكبدة قطع صغيرة شرائح او مكعبات وضعيها فى طاسة به زيت زيتون على النار
* ضيفى اليها ثوم ورشة كمون وملح و فلفل وشطة وشرائح بصل وفلفل الوان وشرائح طماطم
* قلبي جيدا وضعى عصير ليمون و فلفل حار و بقدونس وضيفيه اليهم واتركيها حتى النضج ثم قدميها فى عيش بلدى
|