![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() أصابع الدجاج المقرمشة وبانية بالكورن فليكس الشكل واللون والطعم رووعة ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عاوزة أقولكم بجد الاصابع والبانية كانوا ماشااااء الله رووووعة طعم وريحة وقرمششششششة الكورن فليكس بيديها قرمششة راائعة لدرجة انهم سابوا بقيت الاطباق ماشاء الله الطريقة ![]() بصل + توم + ليمون ![]() هناخد فقط مية البصل هنفرمة فى الكبة لحد ما يبقى مهررررى وفى اى مصفة هناخد المية فقط ![]() هنتبلة بكل البهارات دى وهنظبط الملح وطبعا مع مية البصل والليمون وهنسبهم فى التتبيلة فترة مش اقل من 4 ساعات مثلا ![]() هنضيف بقسماط + كورن فليكس والكورن فليكس هنكسرة شوية بادنا ![]() فى الدقيق الاول ![]() فى البيض + فلفل اسود ورشة ملح ![]() وهنحطهم فى الفريزر مدة نص ساعة مثلا علشان التغطية مش تطلع وقت التحمير مش تفك وتتحرق ![]() ![]() وعلى الزيت غزير نقليهم ونطلعهم على ورق مطبخ ![]() ![]() ![]() وبالعافية والهنا هيفولا ![]() |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |