 
			
				01-16-2014, 08:30 AM
			
			
			
		  
	 | 
	
		
		
		
			
			| 
				
				 Super Moderator 
				
				
			 | 
			  | 
			
				
					تاريخ التسجيل: May 2010 
					
					
					
						المشاركات: 7,422
					 
					
					
					
					
					     
				 
			 | 
		 
		 
		
	 | 
	
	
		
	
		
		
			
			
				 
				ميني كنافة التوست
			 
			 
			
		
		
		
			
			 ميني كنافة التوست بالصور  
 
من مطبخي رووووعه             
 
 
 كنافة التوست في الكب كيك   
 أمممممممممم   
   
 المقادير   
 للقشطه  
 2 كوب حليب سائل  
 1 علبة قشده أو قيمر العلبه الكبيره  
 4 ملاعق كبيره سميد ناعم  
 4 ملاعق صغيره نشا  
 4 ملاعق كبيره سكر  
 رشة فانيليا   
 للكنافه  
 1 كيس توست طازج  
 4 ملاعق كبيره سمن 
 ( او 2 أصبع زبده صغير)   
 شيره 
 ( 1 كوب سكر + 1/2 كوب ماء + عصير 1/2 ليمونه  
كلها علي النار و تغلي لمدة 10 دقائق  
و شوية فانيليا و تبرد بالثلاجه)    فستق مطحون للزينه   
 الطريقه   
 القشدة  
 نضع الحليب + السميد + السكر علي النار مع التقليب المستمر 
 حتي يثقل شوي ثم نضع القشده أو القيمر  
 ثم نزوب النشا في القليييييل من الماء ( 2 ملعقه ماء)  
 و نصبه علي الحليب مع  الاستمرار في التقليب  
و نضع الفانيليا و نقلب حتي  يغلظ القوام و تترك  لتبرد   
   
 نفتت التوست في خلاط الكأس   
   
 نزوب السمن او الزبده علي النار  
و نضعها علي التوست المفتت و نقلب جيدااااا 
 لتوزيع السمن في التوست كويس   
 ثم  نضع في القالب الكب كيك 2 ملعقه كبيره 
 من خليط  التوست بالسمن في كل واحده  
و  نضغط عليها كويس و نرفع الحواف  
( كأنك  هتبطنيها بالتوست)   
   
 ثم نضع 1 ملعقه كبيره من القشده في كل واحده   
   
 ثم نضع 1 ملعقه كبيره من خليط التوست 
 و نغطيها كويس و نضغط عليها بخفه بظهر الملعقه   
   
 تدخل الفرن الساخن مسبقا علي درجة حراره متوسطه 
 حتي تحمر من تحت ثم من فوق  
 و تقلب علي صينيه كبيره بخفه حتي لا تتفتت  
و تسقي بالشيره البارده   
   
 تزين بالفستق المطحون   
   
 
 
و ده الشكل النهائي 
  
   
  
و دي صوره لتشوفون شكلها من الداخل 
  
   
  
   
  
   
  
ملحوظه : 
 هذا المقدار أعطاني 22 حبه  
  
و بالهنا و العافيه 
 
هيفولا  
 
   
		 
		
		
		
		
		
		
		
		
			
			
			
			
				 
			
			
			
			
			
			
			
				
			
			
			
		 
	
	 |