| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 				بسكويت بالكريم كراميل  النهاردة الدنيا حر اية رايكم نعمل حلوى لذيذة وساقعة      وان شاء الله تعجبكم ![]() المقادير 2 باكو بسكويت مارى ( سادة ) 1 باكو كريم شانتى 2 باكو كريم كراميل بودر ( جاهز ) 1/2 كوب نسكافية محلى موز اى كمية حسب ذوقك كوب لبن مثلج الطريقة ارص البسكوت فى قاع صينية بيركس او اى صينية شكلها حلو علشان هتقدمى فيها ![]() ارش عليه نسكافيه مع الحرص مايبوش منى ![]() اجيب الكريم شانتى والباكويين كريم كراميل وكوب لبن واضربهم فى الخلاط الى ان يتماسك ![]() اضع جزء على البسكويت ![]() اقطع الموز حلقات واضعه فوق الكريمة ايضا ![]() اضع رصة اخرى من البسكويت وارشها بالنسكافيه ![]() اضع باقى الكريمة وازينها بالكراميل الموجود مع الكريم كراميل واضعها فى الثلاجة حوالى 4 ساعات حتى تسقع وتبقى لذيذة منعشة فى الحر دة ![]() ![]() اية رايكم ؟؟ يلا بسم الله ![]() ودى قطعة تانية علشان تعرفوا انى كريمة ![]() ملحوظة اللى موش بيحب الموز ممكن يستخدم فراولة او اى حاجة بيحبها بس بصراحة هي الذ بالموز هيفولا ![]()  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |