![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() شيش طاووق منزلي
السلآم عليكم ورحمة الله وبركاته المقادير
ملعقة بهارآت مشكله مع كركم ![]() الطريقه يقطع الدجاج الى مكعبات ويوضع في التتبيلة وتترك في الثلاجة لمدة ساعتين ![]() بعد الساعتين يشك الدجاج في الاعواد الخاصة ![]() في هذا الاثناء نحضر الطاوه وبالفرشآة تدهن بقليل من الزيت ومن ثم نضع الشيش طاوق تباعآ ![]() والان حان وقت التحضير ونظرا لكثرة الخطوات حبيت اختصر الموضوع سوينا الارز واضفنا عليه الوان وقلينا بطاطس واضفنا سلطه وفي الجانب ثوميه وكاتشب ![]() صورة من زاويه اخرى ![]() وهذه صورة اخرى وبصراحه الطعم جونااان جربوها بنفس التتبيلة واعطوني رايكم ![]() اتمنى انها تنال اعجابكم وتحوز على رضاكم
|
#2
|
|||
|
|||
![]() أحلي شيش طاووق علي الجريل بالصور
![]() التتبيلة زبادي مستردة جنزبيل فريش أو باودر زعتر باودر ً ًًًًً ملح و فلفل بصل مبشور ناعم و توم نيجي بقي للطريقة طبعا حنكون اغسليه الفراخ كويس و نحط عليها التتبيلة كلها و نسيبها في التلاجة ساعتين و نكون محضرين طماطم و بصل و فلفل و نقطعهم و نطلع الفراخ من التلاجة و نجيب العيدان الخشب و نبتدئ بقي نحط في العيدان قطعة بصل و بعدين فلفل و بعديها طماطم و نحط قطعة الفرخة و هكذا نعيد دة من تاني و و وتكون الجريل سخنت شوية و نبتدئ بقي نرصصهم فيها زي الصورة كدة ![]() صورة كمان بعد ما خلاص حطيتهم في صينية و ولعت فحمة و حطيتها على حتى ورق فويل عليها نقطة زيت و شمي بقي أحلي ريحة و طعمه جنااااااااان و بالهنا والشفا ![]() خلاص كدة خلصت يارب يكون عجبكم التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 03-03-2013 الساعة 12:38 PM |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |