| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 البطاطا بس مش مشوية (المرة دى بالبشاميل)   
 
المقادير ك /بطاطا كوب لبن 2ك/دقيق سكر (حسب الرغبة ) 2معلقة ك/زبدة زبيب,جوزهند الطريقة   تغسل البطاطا كووويس اوووووى أنا بغسلة بفرشة لأنى هاخد جزء من ماء السلق للبشاميل وتسلق ![]() وبعد اما تتسلق تقشر وتهرس بالشوكة مع معلقة زبدة   و2 معلقة ك سكر ثم ضيفى الزبيب والجوز الهند بعد اما اتهرست  ![]() طريقة عمل البشاميل سيحى الزبدة على النار وحطى عليها 2 معلقة الدقيق وقلبيهم وبعد كدة ضيفى كوب لبن ويكون متحلى بالسكر ونصف كوب ماء بتاعة سلق البطاطا وقلبيهم لحد اما يمسك يبقى بشاميل خفيف ودة البشاميل  ![]() نضع البطاطا فى اطباق او طاجن كبير ![]() ثم نضع البشاميل على البطاطا   (عايزة تضيفى قشطة على الوش براحتك) ![]()  والنتيجة (بالهنا والشفا)![]() ![]() وبالعافية والهنا هيفولا ![]() 
  | 
![]()  | 
	
	
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |