![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() المندى ![]() هنتبل الفراج بخلطه دى كويس من قبلها بليل او لمده ساعتين (علبه زبادى -مسطرده-خل -ملح وفلفل- كركم-بصل بودره وتوم بودره-بابريكا -بهارات فراخ ) ![]() ![]() ![]() ![]() فى صنيه هنشوح بصل وبهدين ننزل بالارز البسمتى لكل كوب رز كوبين مايه ونقلبه تقلبتين وننزل بالجزر او اى خضار تحبيه وممكن مضفيش زى ماتحبى ونقلب وملح وفلفل وضيفى اى بهارات تحبيها وكركم ولومى وعود قرفه وقبلبى مرتين وانزلى بالمايه واقفلى النار الف هنا وعافية هيفولا ![]()
التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 11-23-2014 الساعة 08:28 PM |
![]() |
|
|
![]() |