![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#2
|
|||
|
|||
![]() -2- شيش طاووق غير المكونات -------- وراك فراخ مخلية بصل طماطم فلفل رومى توم مفروم كوب زبادى خل ليمونه زيت أسياخ خشب (أسياخ شيش طاووق) توابل (ملح-فلفل أسود-بهارات-كسبره ناشفه-قرفه -زنجبيل-قلب الحبهان -زعتر-ورق لور مطحون) الطريقة ------- نغسل اوراك الفراخ (الشيش طاووق) كويس جداا بالملح والخل ويشطف منهم ويقطع على حسب الرغبه قطعه صغيره او كبيره او متوسطة ![]() نفروم البصل وواحدة طماطم والتوم المفروم والزبادى وعصير الليمونه والتوابل والخل ونطحنها كويس فى الخلاط ننقع الفراخ فى التتبيلة ليلة او اقل حاجةساعتين ![]() هنقطع البصل والفلفل والطماطم مكعبات ننقع الاسياخ فى ماية علشان مش تتحرق نرص الفراخ والخضروات فى الاسياخ ![]() نرصها فى صنية ونحط عليها باقى التتبيلة وكوب ماء صغير ونحطها على النار ونغطى الصنية بورق فويل بعد مرور حوالى 5 دقايق هنحطها فى الفرن لغاية ما تكمل سوا وبعدين نرفع ورقة الفويل ونشغل الشواية علشان تاخد وش وتقدم بالهنا ![]() ![]() ملحوظة: لو عندك شواية ممكن تسويها عليها عالطول او لو عندك شواية فحم ممكن يتبع التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 05-18-2013 الساعة 10:00 AM |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |