![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() كنافة باشكال وطرق متنوعة انا اليوم حضرت لكم طرق متنوعه لعمل الكنافه بعضها من منتديات ومواقع اخرى والبعض الاخر من ابتكارى واتمنى انها تعجبكم وتجربوها بسم الله نبدأ اول شئ مقادير الشربات او القطر 2 كوب سكر 1 كوب ماء فانيليا او اى منكهات تفضليها عصي ليمونه صغيره نضع السكروالماء على النار ونقلبهم لغايه مايغلى وبعدين نضيف الفانيليا وعصير اليمون ونسيبهم على النار حوالى 5 دقائق وبعدين نسيبه يبرد تماما اولا كنافه عش البلبل على طريقتى طبعا اول شئ نجيب الكنافه وقطعها قطع صغيره ونضيف عليها الذبده السايحه ![]() نضعها فى قوالب الكب كيك من غير مانضغط عليها ونحاول نعمل لها جوانب بسيطه ![]() نضع الفستق صحيح كأنه بيض وممكن ندخلها الفرن من غير الفستق عشان تأخذ شكل الطبق ![]() نضعها فى فرن متوسط الحراره او اقل قليلا لغايه ما تتحمر الكنافه نخرجها من الفرن ونسقيها فورا الشربات او القطر البارد ![]() ودى انا كنت حطيت لوز بدل الفستق ![]() ![]() واللى عملناها شكل الطبق حطينا فيها قشطه وزيناها بالفستق المجروش وممكن نعملها مينى تارت ونضع فيها كسترد ونزينها بالفواكهه ![]() الف هنا وعافية تابعوني |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |