![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() تشيكن كييف (Chicken Kiev) تشيكن كييف (صدور فراخ محشيه بالجبنه الكيرى والموتزريلا ) احلى من البانيه Chicken Kiev بالصور ![]() لكل عشااااق الفراخ تشيكن كييف (Chicken Kiev) ![]() المقاااااادير: صدور فراخ مخلية ملح - فلفل بهارات فراخ - خلطة بهاراتي عصير ليمونة - معلقتين خل الحشو: 3 معالق زبدة كبار بدرجة حرارة الغرفة (قطعتين جبنة مربعات المراعي – مواتزريلا او شيدر او رومي) اختياااري انا بحب طعم الجبن مع الفراخ ثوم مفروم – نصف ليمونة – ملح – فلفل – بقدونس مفروم بيض بلبن وملح فلفل – دقيق – بقسماط بفجيتار الطريقة: 1-نتبل صدور الفراخ بالبهارات كلها ![]() 2- نحضر الحشوة نخلط الزبدة مع ثوم مع بقدونس مع جبنة مربعات المراعي ومواتزريلا وملح وفلفل وليمون ![]() 3- نحضر صدر الفراخ ويكون مفتوح من النصف ونضع خلطة الزبدة في كيس بلاستيك واقطع الطرف وتحشي كل قطعة ![]() او ممكن تحشي بمعلقة عاااادي ![]() 4- ثم تلف علي بعضها وتقفل بخلة ![]() وممكن تكون رول صغيرة ![]() والكمية كلهااااا ![]() 5- نحضر طبق فيه بيض بلبن بسيط وملح وفلفل وطبق تاني دقيق وطبق ثالث بقسماط بفيجيتار نضع الصدور في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط ويغطي جيداااا ![]() 6-بعد ما نخلص الكمية كلهاااا يغطي الطبق ببلاستيك او استريتش ويوضع في الفريزر سااعتين والافضل تحفظ قبلها بفترة انا باحضرها واضعها في طبق واغطيها وتفرز لحين الاستخدام ![]() 7- تقلي في زيت غزير مع التقليب جيدا حتي تستوي جيدااااا ثم نقطعها شراااايح وتقدم ![]() حقيقي طعمهاا رووووعة تستحق انكم تجربوهااااا احلى من البانيه لان الزبدة بتخلي صدور الدجاج طرية ولذيذة من الداخل الف هنا وعافية اختكم /هيفولا |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |