![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() صينية رقاق باللحمة المفرومة بالصور ![]() المكونات 10 وحدات رقاق نص كيلو لحمة مفرومة معصجة سمنة او زبدة شوربة لحمة او فراخ الطريقة ندهن الصينية سمنه وطبعا الشوربة هتكون مغليه هنحط شوربة على الرقاق بس اول واحدة فى الصينية مش هتحطى عليها شوربة ونحطها فى الصينية وبعد كده ندهنها سمنه وهكذا لغاية ماخلصت 5 وحدات رقاق بعد كده حطيت اللحمة المفرومة وحطيت عليهم الرقاق بالتدريج وبردو كل واحدة تحطى عليها شوربة ولما تحطيها فى الصينية تدهنيها سمنه لغاية ماتوصلى لاخر واحدة اللى هى وش الصينية بعد ماتحطيها تحطى عليها مغرفتين شوربة وتحاولى تنيمى الرقاق بايدك عشان تبقى متماسكة وتدخليها الفرن على حرارة متوسطة لما وشها يحمر تطفى عليها هتاخد حوالى نص ساعة او اقل هسيبكم مع الصور بالترتيب ![]() ده والرقاق بيتحط عليه شوربة يعنى بنحطله شوربة بره الصينية ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الف هنا وعافية اختكم/هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |