![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#6
|
|||
|
|||
![]() بسبوسة ساده طريه
اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد البسبوسه البسيطه بطريقه سهله جدا شوفوا شكلها الاول ![]() ها ايه رأيكم المقادير كوبايه سميد كوبايه سكر نص كوبايه جوز هند ( بس انا مش حطيته عشان جوزي مش يحبه ) نص كوبايه زيت 2 بيضه ( ومتخافيش من البيض والله ولا ليه ريحه وبيخليها جميييله وعلى ضمانتي ) علبه زبادي ( 170 جرام ) معلقه صغيره بيكنج بودر رشه فانيليا ![]() الطريقه نحط المقادير الناشفه مع بعضها الاول ![]() نضيف باقي المكونات ( الزبادي والزيت والبيض ) ![]() ونضربهم كويس بالمضرب ![]() ندهن الصينيه سمن او طحينه سايله زي ما تحبي ![]() وهنا بعد ما حطيتها في الصينه طبعا هنا ممكن ترصي لوز او بندق او اي مكسرات بتحبيها ![]() وندخلها الفرن علي حراره 180 درجه لحد ما تحمر معاكي وفي نفس الوقت ده بقه نحضر الشربات يكون سمكه مش تخين ولا خفيف دي مقاديره كوبايه ونص سكر كوبايه مايه نص لمونه ونقلبهم كويس لحد ما يدوبوا وعلى النار لمده عشر دقايق واخر حاجه نضيفها الليمون وبعد ما خلاص جهز حطيت معلقه سمنه بلدي من عندي بتخلي البسبوسه تلمع وجميللله ![]() هنا بعد ما خرجت من الفرن معلش هي احمرت شويه المفروض تكون لونها افتح من كده بتكون اشيك واحلي كمان وملحوظه مهمه جداا يافتوكات لازم نضيف الشربات وهو سخن على البسبوسه وهي سخنه هنا بعد ما خرجت اهي من الفرن ![]() وهنا بعد ما ضيفت الشيره بتاعتي ممكن ترشي شويه جوز هند كمان ع الوش بتكون طبعا تحففه ![]() نغطيها شويه عشان تتشرب الشربات هنا بعد التقطيع شوفوا حلوه ازاي ![]() وكمان ![]() هنا وقت التقديم وكمان ![]() زوووم بقه ![]() ![]() شوفوا جميله من جوه ازاي ![]() وكمااان اتمني طريقتي البسيطه دي تكون عجبتكم واتمني تجربوها وبجد مش هتندموا وماتنسوش تدعولي دعوه حلوه من قلبكم هيفولا ![]() التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 08-24-2013 الساعة 06:10 AM |
|
|
![]() |