![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#2
|
|||
|
|||
![]() بسم الله نكمل ![]() ونرصه بالصواااني زي كده ونسيبه على جنب بالصواااني يخمر نص سااااعة قبل ماااا ندخله الفرن وممكن نعمل ميني معمول صغننين وعساسيل لو حد عامل ريجيم ياااكل واحدة صغنونة مش هتأثر ان شاء الله ![]() ولما نخلص كل الكمية وبعد ماسيبناه يخمر نص ساعة ندخل المعمول فرن حرارة هاااادية 160 الى 170 صنيتين من تحت وصينيتن على الرف الاوسط لمدة عشر دقااااايق من تحت ![]() وبعد عشر دقايق لما نلاقي المعمول بقى لونه دهبي من تحت زي الصورة نبدل الصواني ونحط الصواني اللي تحت نطلعها فوووق عالرف الاوسط وننزل الصواني اللي عالرف الاوسط نحطها عالصاجة تحت لمدة عشر دقايق برده لغاااية مااا المعمول يبقى لونه دهبي من القاااعدة ولما كل المعمول يبقى لونه دهبي من القاعدة نطفي الفرن من تحت خااااالص ونشغل الشواية على صواني المعمول عشان تتحمر بلون دهبي جميييل وطبعا واحنا مراقبينه حبيباتي لانه مش بياخد وقت في السواااا ابدااا ومش ينفع نسيبه خاالص ان شاء الله بسم الله نكمل صور المعمول ![]() ![]() ![]() وبيتكسر بايد واااحدة من نعومته ![]() بيدووب ومحشي بالتمر اللذيييذ اتفضلوا حبيباااااتي وبكده الحمد لله والشكر لله خلصت وباااالف هنا وعافية على قلوبكم حبيباتي ويااارب يعجبكم هيفولا ![]() |
|
|
![]() |