![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
أطباق جانبية بالداخل أقسام فرعية متعددة |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() قرنبيط مقرمش و خفيف و لذيذ الف هنا وعافية![]() ![]() النهارده طبقنا بسيط بس جمييييل و ناس كتير بتحب القرنبيط هو مافهوش جديد اوي بس اهو يمكن يفيد اللي ميعرفش يعملو او المبتدئات ![]() نبدا باسم الله المكونات سهله خالص و بسيطه قرنبيطه صغيره دقيق 3 بيضات بقدونس شبت 2 فلفل اخضر كمون و ملح زيت للتحمير هانقطع القرنابيطه قطع متوسطه و نسلقها في ميه و نحط فيها ملح و كمون و شويه بقدونس عشان تمتص الغازات هانسبها 10 دقايق ونطلعهم ![]() بعد كده هانجيب الشبت و البقدونس و الفلفل هانبشرها او هانقطعها في الكبه اي حاجه ![]() وهانجيب البيض ![]() ونضيف الدقيق و الخضره كلها و ملح و كمون و نقلبهم بالمضرب السلك لحد مانوصل للقوام السائل شويه بس ماسك نفسه و ممكن نضف شويه ميه صغيرين لو احتاجنا ![]() هانحط القرنبيط في الخلطه دي وندهنه كويس من كل الجوانب ![]() وعلى الزيت السخن عدل ونحمرها وده شكها بعد التحمير ![]() ![]() بجد جمييييله و مقرمشه و مش شاربه زيت خاااااالص هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |