![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() كوسةباللحمة فى الكيس الحرارى ![]() لحمة بالكوسة فى الكيس الحرارى انما ايه طعمها جنان وانصحكوا تجربوا الكيس الحررارى ده لانه روعة فعلا الطريقة جبت اللحمة ونقعتها فى خلطة مكونة من ملح وفلفل وزعتر وصلصة طماطم ونقطتين زيت وليمونة وبهارات وكمون وكسبرة ناعمة وتوم ممكن تحطى بصل طبعا ![]() وحطيتها فى التلاجة لمدة ساعتين كده ![]() وكنت مجهزة الكوسة وقطعت عليها فلفل رومى ![]() وكلهم وفى الكيس الحرارى ![]() وع الفرررررررن درجة 220 قعدت ساعتين وطلعت وااااااااو هيفولا ![]() |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |