| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 البريك التركي  في الفرن  ![]() المقادير 4 كوب دقيق +1 كوب لبن دافئ +1/2 كوب زيت +1 معلقة كبيرة خميرة +3 معالق سكر كبيرة 1 معلقة مسح صغيرة ملح +1 بيضة كاملة +1 بياض بيضة ونحتفظ بالصفار لدهان الوجه سمسم +حبة البركة الطريقة ندوب الخميرة مع السكر واللبن ثم نضيف عليهم الزيت ونضع الدقيق في وعاء وعليه البيضة وبياض البيضة والملح ونعجنهم بخليط اللبن من 5 ل 10 دقايق وده شكلها ![]() ثم نتركها في فرن دافئ ونغطيها بكيس بلاستيك حتي يتضاعف حجمها كده ![]() بالنسبة لاشهر حشوة تركية هي الجبنة الفيتا بالبقدونس واللحم المقدد وانا استبدلته بالبسطرمة او السلامي مع فلفل رومي وزيتون ![]() اول شئ نقطع العجينة قطع حجم البيضة ونفردها دايرة ونحشيها كما بالصورة ![]() ونقفلها من تحت كده ![]() وبالسكين نعمل تشريحات خفيفة كده من فوق ![]() او كده وديه حشيتها بسطرمة   او نشكلها بيضاوي ونفتحها بالسكين كده ![]() او شكل شنطة صغيرة نقفلها من فوق بالايد كده بعد حشوها ![]() اما الشكل ده فردت العجينة بيضاوي ونقطعها بالسكين كده ![]() ونحشيها ونلفها كده ![]() والاخر نلفها دائرة ونقفلها من تحت بصوا كده ![]() او نقفل الدائرة شكل القطايف ونقفلها بشوكة ![]() وهنا بعد الخبز ![]() ودى سندوتشات من نفس العجينة ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() 
 التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 05-11-2013 الساعة 08:09 PM  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |