صفحة بيت عطاء الخير
بطاقات عطاء الخير
تويتر عطاء الخير الرسمي
مجموعة بيت عطاء الخير الرسمية
بحث في موقع الدرر السنية
 

بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

  المستشار نبيل جلهوم  
المهندس عبدالدائم الكحيل الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى بطاقات عطاء الخير
دروس اليوم أحاديث اليوم بطاقات لفلي سمايل


مجموعات Google
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 05-18-2013, 09:56 AM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
افتراضي شيش طاووق غير



-2-
شيش طاووق غير

المكونات

--------
وراك فراخ مخلية
بصل
طماطم
فلفل رومى
توم مفروم
كوب زبادى
خل
ليمونه
زيت
أسياخ خشب
(أسياخ شيش طاووق)
توابل (ملح-فلفل أسود-بهارات-كسبره ناشفه-قرفه
-زنجبيل-قلب الحبهان -زعتر-ورق لور مطحون)

الطريقة
-------
نغسل اوراك الفراخ (الشيش طاووق) كويس جداا
بالملح والخل ويشطف منهم ويقطع على حسب الرغبه
قطعه صغيره او كبيره او متوسطة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
نفروم البصل وواحدة طماطم والتوم المفروم والزبادى
وعصير الليمونه والتوابل والخل ونطحنها كويس فى الخلاط
ننقع الفراخ فى التتبيلة ليلة او اقل حاجةساعتين

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

هنقطع البصل والفلفل والطماطم مكعبات
ننقع الاسياخ فى ماية علشان مش تتحرق
نرص الفراخ والخضروات فى الاسياخ


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
نرصها فى صنية ونحط عليها باقى التتبيلة
وكوب ماء صغير ونحطها على النار ونغطى الصنية بورق فويل
بعد مرور حوالى 5 دقايق هنحطها فى الفرن
لغاية ما تكمل سوا وبعدين نرفع ورقة الفويل
ونشغل الشواية علشان تاخد وش وتقدم بالهنا

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

ملحوظة:
لو عندك شواية ممكن تسويها عليها عالطول او لو عندك شواية فحم ممكن



يتبع



التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 05-18-2013 الساعة 10:00 AM
رد مع اقتباس
إضافة رد


تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات