![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() شيش طاوووق دايت
![]() السلام عليكم النهاردة عاملة لكم احلى وأطعم شيش طاووق وسهل جدااااا . .وينفع للى عاملين دايت مغذى ولذيييييذ جدااااا التتبيلة هاتى كوب زبادى + فلفل + ملح + كمون + زعتر + بهارات فراخ لو عندك + قرفة بسيط + زنجبيل بسيط + خل + ليمون + كسبرة ناشفة + ملعقة صلصة + ملعقة مستردة + ملعقة كاتشاب +حبهان ولورا مطحونين + بصلة كبيرة مفرومة + 6 فصوص توم مدقوقين واضربى كل ده فى الكبة أو الخلاط وانقعى الشيش طاووق فيها "وينفع صدور دجاج "بانيه" انا عاملاه بيها " ![]() وانقعيه من قبلها بيوم "كل ما نقعتيه اكتر كل ما بقى طعمه تحححفة " وهاتى بقى فلفل الوان وبصل وطماطم وقطعيهم مكعبات ![]() ![]() وهاتى الاسياخ الخشب "هتلاقيها فى محلات الأدوات المنزلية ب 4 او 5 جنيه وبتكون كمية كبيرة" ورصى بالتبادل الفلفل والفراخ والبصل والطماطم ![]() ![]() انا كنت هعمل جنبها خضار سوتيه فى الفرن "عشان عاملة دايت" فجبت كوسة وفاصوليا خضراء وجزر وبصل وطماطم وقطعتهم وتبلتهم وحطيت مكعب مرقة دجاج ![]() وقمت رصيت الاسياخ الخشب فوق الصينية اللى فيها الخضار السوتيه وعلى الفرن .. لكن لو مش هتعملى خضار ممكن تجيبي صينيه فيها مية "عشان متتحرقش" وترصى الاسياخ عليها من فوق وعلى الفرن لمدة 40 دقيقة تقريبا والنتيجة النهائية ![]() ودول للى هتقيم ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |