![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
المعجنـات والساندويتشات بالداخل أقسام فرعية متعددة |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() حفلة فطير مشلتت -اتفضلوا
-3- فطير بلدى حادق او بيتزا بلدى ![]() ![]() المقادير: 2 كوب دقيق فاخر ![]() (انا طبعا ضاعفت المقادير) معلقة صغيرة ملح ماء دافئ للعجن الطريقة: **نعجن المقادير بالماء الدافئ ونتركها ساعة بعد تغطيتها لترتاح ![]() **نقطعها كور ونتركها ترتاح ![]() **نفرد اول قطعة بالنشابة وندهن الرخامة ![]() **نشد بخفة لحد ما تتفرد وتبقي شفافة **ولازم ندهنها زيت او سمن قبل ما نلمها ![]() **وبعدين نلمها وعلى الصينية **نحشيها انا عملت واحدة تونة وواحدة بسطرمة مع طماطم وزيتون وممكن جبنة ![]() **نفرد قطعة تانية بنفس الطريقة ونغطى بها الوجه ![]() **نسخن الفرن واحنا بنحشيها على اعلى درجة وده شكلها بعد ما استوت واحمرت ![]() ![]() **نغطيها بفويل قليلا ![]() **تقطع وتزين وتقدم ![]() ![]() وبالهنا والشفا ![]() |
![]() |
|
|
![]() |