|
|
|
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
| انشر الموضوع |
|
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
|
البطاطا بس مش مشوية (المرة دى بالبشاميل)
المقادير ك /بطاطا كوب لبن 2ك/دقيق سكر (حسب الرغبة ) 2معلقة ك/زبدة زبيب,جوزهند الطريقة تغسل البطاطا كووويس اوووووى أنا بغسلة بفرشة لأنى هاخد جزء من ماء السلق للبشاميل وتسلق ![]() وبعد اما تتسلق تقشر وتهرس بالشوكة مع معلقة زبدة و2 معلقة ك سكر ثم ضيفى الزبيب والجوز الهند بعد اما اتهرست ![]() طريقة عمل البشاميل سيحى الزبدة على النار وحطى عليها 2 معلقة الدقيق وقلبيهم وبعد كدة ضيفى كوب لبن ويكون متحلى بالسكر ونصف كوب ماء بتاعة سلق البطاطا وقلبيهم لحد اما يمسك يبقى بشاميل خفيف ودة البشاميل ![]() نضع البطاطا فى اطباق او طاجن كبير ![]() ثم نضع البشاميل على البطاطا (عايزة تضيفى قشطة على الوش براحتك) ![]() والنتيجة (بالهنا والشفا)![]() ![]() وبالعافية والهنا هيفولا ![]()
|
![]() |
|
|
![]() |