![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() جمبري مشوي بالتوابل
![]() المقادير كيلو جمبري مقشر 2 ثمرة فلفل أحمر+ أصفر ملعقة صغيرة بشر ليمون ½ ملعقة صغيرة ملح ½ كوب عصير برتقال ¼ كوب عصير ليمون 3 ملاعق كبيرة زيت ملعقة كبيرة كمون 2 فلفل حامي 2 فص ثوم ثمرة بصل الطريقة - اخلطي في وعاء (عصير الليمون + عصيرالبرتقال + الزيت + الثوم المفروم + الفلفل الحراق المفروم + الكمون + بشر الليمون) وتبّليهم بالملح وقلبيهم مع بعض. - حطي الجمبري وقلبيه مع التتبيلة، وغطي الوعاء وسيبيه لمدة 30 دقيقة في الثلاجة. - قطعي الفلفل الألوان والبصل قطع كبيرة، وابدئي رصى الفلفل والبصل والجمبري في عيدان الشواء الخشب بالترتيب، وقسميهم على عيدان كتيرة حسب الكمية اللي إنتِ عاملاها. - سخني الجريل أو طاسة كبيرة وابدئي شوّحي الجمبري على الجانبين لمدة 3 - 5 دقائق لحد ما الخضروات لونها يبدأ يميل للبني والجمبري ياخد اللون البرتقالي. وقدميه بالهنا والشفا |
![]() |
|
|
![]() |