صفحة بيت عطاء الخير
بطاقات عطاء الخير
تويتر عطاء الخير الرسمي
مجموعة بيت عطاء الخير الرسمية
بحث في موقع الدرر السنية
 

بحث عن:

ابحث بالموقع
تاريخ اليوم:

  المستشار نبيل جلهوم  
المهندس عبدالدائم الكحيل الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى بطاقات عطاء الخير
دروس اليوم أحاديث اليوم بطاقات لفلي سمايل


مجموعات Google
اشترك فى مجموعة بيت عطاء الخير
البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة

تسجيل دخول اداري فقط

إضافة رد
انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 11-25-2012, 06:49 AM
هيفولا هيفولا غير متواجد حالياً
Super Moderator
 
تاريخ التسجيل: May 2010
المشاركات: 7,422
افتراضي فراخ بانية محشة(كوردن بلو)فى الفرن



فراخ بانية محشة(كوردن بلو)فى الفرن
بدون خلة ومش هتقدر تغمض عينيك

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


هنتبل الفراخ البانية والتتبيلة

بصل + توم + ليمون

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


هناخد فقط مية البصل
هنفرمة فى الكبة لحد ما يبقى مهررررى

وفى اى مصفة هناخد المية فقط


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


هنتبلة بكل البهارات دى وهنظبط الملح
وطبعا مع مية البصل والليمون

وهنسبهم فى التتبيلة فترة مش اقل من 4 ساعات مثلا

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

انا هنا حشتها نقانق مدخنة وجبنة متزوريلا وزيتون اسود
وانت برحتك ممكن لانشون بدل النقانق


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


وهنلفها من غير خلة ولا خيط و لا اى حاجة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


وعلى الدقيق على طول

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


وفى البيض مع فلفل اسود ورشة ملح

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


التغطية كورن فليكس ودة سر القرمشة + بقسماط

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

هنا خلصنا كل المقدار ممكن تحطيها فى الفريزر
وممكن على طول على الفرن
بس انا بفضل الفريزر الاول ممكن نص ساعة

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

هنا هنجيب زيت او سمن متسيحة وهنغمس الكوردن بلو فى المادة الدهنية
وهنحطها فى اى صينية وعلى الفرن يكون شغال من قبلها
ومش تخافى عليها ان شاء الله مش هتفك خااالص لحد ما تحمر وتستوى
نطلعها على ورق علشان اى زيادة فى المادة الدهنية تتشربها الورق المناديل
وهنا حى لو الجبنة طلعت شوية مش مشكلة خالص
غير لو كانت مقلية فى الزوي يبقى لازم خلة وتتمسك جامد
علشان الجبنة لو ساحت هتبهدل الدنيا


** فى فكرة حلوة اوووى**
**هتنزليها فى طاسة الزيت دقائق فقط تاخد اللون الذهبى الفااااتح**
**وتكملى سواها فى الفرن علشان تطمنى انها مش تفك
ولا يحصلها حاجة فى الزيت وبكده هتقللى من وقت الفرن**


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

ماشاء الله على الجبنة


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة




نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة



الف هنا وعافية

هيفولا
نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

رد مع اقتباس
إضافة رد


تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع



ديزاين فور يو لحلول تقنية المعلومات