![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() بلح الشام المقرمش
سهل للمبتدئات ♣ ![]() ![]() بلح الشام فى بنات كتير بتخاف تعمله مع انه سهل اووووووووى و لذيذ ![]() المقادير 1.5 كوب دقيق نص كوب ذبده 1 موب مايه 3 بيضات فانليا 3 بيضات ( اكتر من كدا بيبان الزفاره فيه هو 3 كويس اوووى ) ![]() الاول نحط المايه و الذبده تغلى ![]() بعدين انزل بالدقيق و اطفى النار و اقلب بسرعه ![]() بقلبها لحد ما تدفى شويه و تبقا ناعمه ومتنجانسه ![]() نيجى للبيض بنزل بالبيض واحده واحده يعنى احط و احده و اقلب لحد ما تختفى انزل بالتانيه و مننساش الفانليا عشان الزفاره ![]() و بتبقا عجينه رخمه كدا و ملزقه ههههههههههههه هتبقا كدا نمام اووووى حطيها ف كيس الحلويات و حطى قمع النجمه متوسط لاااااازم الزيت يكون بارد خااااااااااالص و العين واطيه اووووووووووووى ( مهمه اووووى يا بنات ) ![]() بتاخد حوالى من 12 - 15 دقيقه و ف الدقيقه الاخيره بعلى النار شويه عشان يقرمش من بره ( الهدف يا بنات من توطيه النار ان الصوابع تفنش و تستوى من جوا و ف الاخر تبقا تحمر لو عليتى م الاول هتنشف و تحمر من برا و من جوا هتبقا مكتومه ) ♣♣♣ ملحوظه مهمه : لو عملتى اول طاسه و لسه فى عجين متحطيهاش و الزيت سخن مطرح القليه الاولى .. استنى لما الطاسه تبرد و تطفى النار و بعد حوالى 15 دقيقه ارجعى اعملى باقى العجينه لان ماينفعش يتحط و الزيت سخن ) .. مهمه دى يا بنات دا لما طلع بعد ما بقا لونه دهبى و جميل ![]() ![]() ![]() صوره تانيه لشكله قبل ما اسقيه بصو شكله مقرمش ازاى ![]() ![]() فيه فتحات عشان مش مكتوم و هش اوووووى وبعدين سقيته شربات تقيييل ![]() من علامات بلح الشام الناجح انه يكون من بره مقرمش شويه .. لونه دهبى حلو .. من جوا هش و طرى و مش مكتوم ![]() ![]() هيفولا ![]()
|
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |