![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
أطباق جانبية بالداخل أقسام فرعية متعددة |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() طريقة عمل الجبنه الكريمي
![]() معلقتين جبنه اي نوع تحبيه انا استخدمت فيتا كوب حليب بودره بودر غير مذاب نص كوب ماء رشة ملح كوب زيت الطريقه هتضيفي كل المقادير عدا الزيت في الخلاط وتضربي كويس لحد ما يمتزجوا كويس وانزلي بالزيت سرسوب رفيع والخلاط شغال لحد ما القوام يتقل لو لاقيتي القوام خفيف اوي ممكن تضيفي معلقه حليب بودره لو عايزه طعم الجبنه اللي مستعملاها اقوى زودي منها معلقه لو عايزاها بطعم الزيتون اعمليها بزيت زيتون ولو عايزاها بطعم القشطه ضيفي علبة قشطه مع الجبنه اول ما بتخلصيها بيبقى القوام اخف شويه من الجبنه الجاهزه بس بمجرد ما تصبيها في البرطمان هتتقل وهتتقل اكتر اما تبرد انا عملت مقدارين عملوا تقريبا 1350جرام يعني اكتر من كيلو وربع ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |