![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() كوسه بالباشمل . ![]() .. نعصج اللحمه بالطريقة العاديه... نقور الكوسه بس مش كتير .. نحشيها بالعصاج ![]() .. نضع م ك زيت ونشوح الكوسه شويه ..نطلعها في طبق .. وبعدين نجهز الباشمل بس يكون خفيف . .( ٣ م ك زبده +٢ م ك زيت ثم ٤ معالق دقيق ونقلب شويه ثم نضيف ٤ كوب حليب والملح والفلفل ومكعب مرقه . وفي الآخر خالص كوب موزريلا ونطفي ... نضع الكوسه في طبق الفرن وعليها الباشمل .. الفرن ١٨٠ لمده ٢٠ دقيقه . نجيب بصله كبيره مقطعه ونضعها في حله مع ملعقه كبيره سمن ونقلب نضيف الكوسه بعد ما غسلناها وقشرناهاونضيف ملح وفلفل ومكعب مرقه ونقلب مع البصل علي نار عاليه ![]() نضيف لها 2 طماطم مبشوره ونقلب وتكون النار عاليه عشان الكوسه مش تنزل ميه نضع في قاع القالب ملعقة بشاميل ونص الكوسه وعليها ملعقة بشاميل ![]() ضع اللحمه المعصجه ![]() باقي الكوسة ![]() بشاميل وعلي الفرن ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |