![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() اسكالوب وكباب الدجاج بانيه
![]() المقادير كيلو او نص كيلو صدر دجاج حسب عدد الاشخاص **بصل كبيرة **2 سنة ثومة **ملح فلفل اسود للتغليف بيض وبقسماط الطريقة بنسلق الدجاج مع ورق الرند وهيل لمدة 10 د اولانطبخ ادجاج اكتر من 10 دقايق ![]() نفتت لحم الدجاج ونفرمه مع البصل والثومة ونضيف الملح والفلفل الاسود ![]() وهنا فرمته وجاهز ![]() نتركه بالتلاجة ربع ساعة نسويه بشكل الكباب العادى وندخله فى سيخ وبعدين نغمسه فى البيض تم البقسماط ![]() ونقليه ![]() ![]() والجزء الاخر نعمله بشكل اسكالوب ونغمس فى البيض تم فى البقسماط ونقليه على نار عالية ![]() بعدما قلينا السكالوب رشيت عليه جبنة رومى مبشور ![]() ندخل السكالوب للفرن من فوق فقط عشان ندوب الجبنة ![]() التقديم والشكل النهائى ![]() وسلطة باندجان مشوي ودولمة مشكلة راح انزلها قريبا فى القسم ![]() وهدا السكالوب ![]() ![]() الف هنا وعافية اختكم/هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |