![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() فطيرة الهمبرجر ![]() ندخل فى الطريقه على طوووووول ندهن صنيه زيت ونفرد فيها العجينه ( مثل البيتزا ) ونضيف عليها كاتشاب او مايونيز لزوم سندوتش الهمبرجر انا ضفت مايونيز ![]() نجيب لحم مفروم ناضج مع البهارات والبصل ونضيف له بيضه وقيل من الفلفل الاسود ونقلبهم جيدا نضعهم فوق العجينه ![]() ثم كثير من جبن الشيدر ثم ...... ( اى شئ تحبيه مع سندوتش الهمبرجر: فلفل- مخلل- بصل- طماطم ...........) ![]() ![]() نجيب طبقه أخرى من العجين ونضعها فوقهم وندهنها بالبيض ونرشها بالسمسم ![]() ندخلها الفرن لحين النضج نتركها تبرد تماما قبل التقطيع عشان ما يخرب شكلها ممكن تعمليها فى قوالب الكب كيك ومش لازم تسيبيها تبرد ![]() اسيبكم مع الصور ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]()
|
![]() |
|
|
![]() |