| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 احلى جلاش بالجبنه الرومي المقادير عدد لفه ونصف جلاش . ربع كيلو جبنه رومي مقطع شرائح . كوب لبن بارد . عدد 2 بيضه . قليل من الفلفل الاسود . سمنه سايحه. الطريقة نحضر صنيه مربعه كبيره وندهنها سمن او زبده. نضع أول راق في الجلاش وكمان راق اخر ثم ندهنه بالسمن ونكرر هذه العمليه حتى يكون عدد الرقات اصبح 7 . ولما نوصل للراق السابع من الجلاش نضع الجبنه الرومي ونوزعها علي كل الجلاش لحد لما تغطيه كاملاَ . نحضر باقي راقات الجلاش ونضعه علي الجبنه الرومي وبين كل راقين ندهن السمنه ومتكونش السمنه كتير عشان متتقلش علي المعده. عند وصول عدد رقات الجلاش 7 نكون اكتفينا بالعدد ده من الرقات . نحضر البيضتين ونضعهم في طبق غويط ونضع عليهم كوب اللبن وقليل من الفلفل الاسود ونخلطهم جيداَ . ثم نضعهم على الجلاش وندخلهم الفرن في درجة حراره متوسطه . ولما وش الجلاش يبقي ذهبي نطفي عليه. ونقدمه وبالهنا والعافية التعديل الأخير تم بواسطة هيفولا ; 05-17-2010 الساعة 06:00 PM  | 
![]()  | 
	
	
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |