![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
أطباق جانبية بالداخل أقسام فرعية متعددة |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() كبة لذيذة بالعصاج &الجبنة (15 من الصور) ![]() المقادير 600جرام لحم مفروم احمر خالي الدهن نصف كيلو برغل بصله متوسطه الحجم ملح وفلفل مقدار من العصاج للحشو زيت غزير للتحمير الطريقه ينقي البرغل وينقع ربع ساعه فقط الي ان يصير طريا نوعا يصفي البرغل ويفرم مع اللحمه والبصل مرتين او تلاته الي ان يصير الخليط ناعم ومتجانس ثم يضاف الملح والفلفل الاسود تبل اليد بمقدار من الماء وتشكل الكبيبه علي هيئه كره تفرغ من المنتصف وتحشي بالعصاج تحمر الكبيبه في زيت غزير واسيبكم مع الشرح بالصور دي ال600 جرام لحمه والبصله ![]() نص كيلو برغل ![]() البرغل بعد مااتغسل ونقعته ربع ساعه في الميه وصفيته جيدا من الماء ![]() دا العصاج وطبعا كلكوا عارفين طريقته وتركته الي ان يبرد ![]() دي اللحمه والبصل والبرغل فرمتهم اول مره ![]() ودي بعد مافرمتهم تاني مره الى ان اصبح الخليط ناعم ومتجانس ![]() بعدين بليت ايدي شويه ميه وعملت كوره وطبعا الحجم حسب اختيارك هنا فرغتها من النص ![]() وهنا لازم اجعلها رقيقه وهتكون اوضح في باقي الصور ![]() هنا حشيتها بالعصاح ![]() هنا حشيت واحده بخليط من الجبنه الموزاريلا والشيدر جربوها بتكون تحفه ![]() هنا شكلتها علي هيئه اصابع ![]() هنا حطتها في صنيه ولو مش هتستعمليها كلها حطيها في الفريزر وتخرج على التحمير مباشره مش نتركها تفك من التجميد ![]() هنا بعد التحمير ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |