![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
![]() |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() تشيز كيك بالزبادي-ع الساخن- أسهل طريقةتشيز كيك مجربة المكونات : - 4 ذبادى - علبة لبن نيدو بودر - 1/2 كوب سكر - 4 بسكويت سادة - علبة جيلى فراولة ![]() الطريقة : - أول طبقة فى الصينية بتكون بالبسكويت ,, بنطحن البسكويت بضربه فى الخلاط بس بصراحة أخد منى وقت كبير وفى الآخر طحنته بالمطحنة ![]() بيكون شكله كده ![]() وبنحط عليه ملعقة زبدة ونخلطها بالبسكويت لغاية لما يبقى زى رملة البحر المبلولة ![]() وبعدين بنحط الصينية فى الفرن لمدة 5 دقائق وبيكون شكله كده بعد ما بيخرج ![]() ونبدأ نعمل الطبقة التانية ,, طبقة اللبن والذبادى - بنضرب الذبادى مع السكر واللبن فى الخلاط بس أهم حاجة نضربهم كويس جداً ![]() ونصبهم على طبقة البسكويت بعد ما تطلع من الفرن ![]() ونرجع نحطها فى الفرن تانى لمدة 7 دقائق وفى خلال الفترة دى نكون عملنا آخر طبقة إللى هيا ,, الجيلى - بنحضره عادى زى طريقة عمل الجيلى , بنحط كيس الجيلى على 2 كوب ماء وعلى النار لغاية لما يغلى ![]() الطبقة التانية بتكون جمدت فى الفرن وبقت متماسكة ![]() ![]() شفتم لما جمدت وقفتها علشان تشوفوها وبعدين بنصب عليها الجيلى بس ناخد بالنا من حاجتين : - أولاً : لازم الجيلى يكون برد شوية - وثانياً : نصب الجيلى على ملعقة علشان مش يعمل حفرة فى الخليط ![]() ![]() بتكون شكل الطبقة التالتة كده ![]() وبنحطها فى الثلاجة تجمد وبيكون شكلها كده بعد ما تجمد ![]() وده أثناء التقطيع ![]() وده أول طبق تراااااااااااااااااااااااااااااا ![]() ودى من الجنب ![]() ![]() يلا جربوها وبالهنا والشفا هيفولا ![]() |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |