| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 فطيرة الهمبرجر  ![]() ندخل فى الطريقه على طوووووول ندهن صنيه زيت ونفرد فيها العجينه ( مثل البيتزا ) ونضيف عليها كاتشاب او مايونيز لزوم سندوتش الهمبرجر انا ضفت مايونيز ![]() نجيب لحم مفروم ناضج مع البهارات والبصل ونضيف له بيضه وقيل من الفلفل الاسود ونقلبهم جيدا نضعهم فوق العجينه ![]() ثم كثير من جبن الشيدر ثم ...... ( اى شئ تحبيه مع سندوتش الهمبرجر: فلفل- مخلل- بصل- طماطم ...........) ![]() ![]() نجيب طبقه أخرى من العجين ونضعها فوقهم وندهنها بالبيض ونرشها بالسمسم ![]() ندخلها الفرن لحين النضج نتركها تبرد تماما قبل التقطيع عشان ما يخرب شكلها ممكن تعمليها فى قوالب الكب كيك ومش لازم تسيبيها تبرد ![]() اسيبكم مع الصور ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() 
  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |