![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#2
|
|||
|
|||
![]() **نحضر زبدة سايحة وزيت ![]() والسر بتاعي * * ترقب واثااااااااااارة وتشوييييييييييييق * * ** ![]() باكو بيكنج بودر بيخلط مع الزبدة او السمن بيخلى العجين مورق وهش (جربوها على ضمانتى إن شاء الله تعالى) **ممكن نفرد بايدينا بس النشابة (الشوبك) بتسهل اكتر **بكل سهولة هنفردها من غير ما تتقطع إن شاء الله **ندهن زيت على السطح اللى هنفرد عليه عشان متلزقش **نفرد بالنشابة **وبعدين نفرد اكتر لحد ما تبقى كلها دائرة رقيقة **ندهنها بالزبدة ![]() **نطبقها مربع ![]() **نتركها على جنب **ناخذ الكرة الثانية ونفردها مثل الاولى وندهنها بالزبدة ![]() **ناخد المربع الاول ونضعه داخل الدائرة الثانية (حلو شغل الهندسة والدائرة والمربع والمثلث ده ههههه) ونطبقهم مع بعض ![]() **هتصبح واحدة نضعها على جنب ![]() يتبع ** نفرد الثالثة وندهنها ![]() **ونضع المربع الثانى داخلها ونطبقها ![]() **هتبقى بالمنظر ده **هتطبقيهم على بعض هتبقى بالمنظر ده ![]() **نضعها فى صينية مدهونة بالزبدة **نتركها تستريح ساعة ولو اكثر يبقى خير انا باتركها حوالى ساعه ونص (وفى اثناء ذلك اسخن الفرن جيييييييدا) **نفردها بالمنظر ده هتتفرد معانا بسهوله ومش هتلم تانى ولو لمت يبقى عايزه تريح شوية ![]() **ندخلها فرن ساخن جدا نكون سخناه قبلها حتى تنضج وتحمر علامة نجاحها ان بعد ماتحطيها فى الفرن بقليل تبدأ تنتفخ زى كده ![]() **نرشها بقليل جدا من الماء وندهنها بقليل من القشطة او الزبدة السايحة ونغطيها بالفويل ونتركها لتبرد قليلا لو بتحبيها دافية او لتبرد تماما لو بتحبيها باردة ![]() ![]() ![]() جمال وطعم ولا الريحة امممممممممم ![]() ![]() ومع العسل النحل (الابيض) الاصلى وبالهنا والشفااااااااااااا ![]() ![]() عاملة لكم اطباق كتييييييييير عشان كل واحدة تاخد طبق من غير ما تتخانقوا ![]() ![]() هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |