| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 تشكيل المعمول : حنحتاج إلى العجين الي عملناها كور , وقالب التشكيل , وللحشو العجوة الي جهزناها , ودقيق علشان نرش شوية في القالب , وصواني نرص فيها ![]() نختار اي شكل من القوالب  ونرش شوية دقيق بالصوره دي ![]() وناخد كورة عجينة ونفردها بإدينا على شكل دائرة ونحط في النص كورة عجوة بالصورة دي ![]() نقفل الكورة المحشية كويس جدا ونحطها في القالب المرشوش بالدقيق ونضغط عليها ومش حنخاف انها لزقت علشان رشينا الدقيق في القالب. ![]() وح نخبط حرف القالب وحتنزل متزوقة وجميلة  حسب شكل القالب اللي اخترناه ![]() وهنا صور للصينية اول ما خلصتها ![]() ![]() والمقدار ده حيديكي 22 معمول حجم وسط  زي بتاعي او 15 حجم كبير . ![]() خبز المعمول :- والمعمول بيتخبز على حرارة هادية  حوالي 130 ونحط الصاج في الرف من تحت وحياخذ 10 دقايق وبعد كده نحمر الوش  علشان يبقى دهبي أسيبكم مع الصور  ![]() ![]() ![]() ![]() وده الشكل من جوه .  المعمول بقى حاجة لازم تكون موجودة على السفرة الصبح للفطار لانو رائع وجميل وهش ومقرمش بطريقة رهيبة ومغذية والعجوة مع الزبدة عاملة شغل جامد جدا جدا . لازم تجربوه ![]() لو عجبك المعمول قولي          ![]() هيفولا ![]()  | 
![]()  | 
	
	
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |