![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#2
|
|||
|
|||
![]() أنا قطعت كور صغيرة من العجين وحشيت كل قطعه نقانق وحطيتها ع الأطراف وبعد ما حطينا الصوص ترش عليه جبن موزاريلا وساعات بعمل خليط من الموزاريلا والشيدر والقشقوان ![]() وهنا حبيت أغير في الشكل وعملتها كب بيتزا ![]() ![]() ودي البيتزا التقليديه ![]() ![]() وأضفت ع الوجه شرايح رفيعه جداً من الفلفل الاخضر والبصل وزيتون حلقات وسوسيس ونوع تاني حطيت عليه بيبروني ![]() ثم تخبز في فرن حامي واليكم النتيجة النهائيه اه نسيت اقولكوا بعد ماتستوي ف الفرن بضيف لها جبن موتزاريلا ويادوب بس تسيح من حرارة الفرن بطلعها ![]() ![]() ![]() ودي كب بيتزا كيوت وحلوة للأولاد ممكن ياخدوها معاهم المدرسه ![]() يتبع |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |