![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() فراخ بانية محشة(كوردن بلو)فى الفرن بدون خلة ومش هتقدر تغمض عينيك ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هنتبل الفراخ البانية والتتبيلة بصل + توم + ليمون ![]() هناخد فقط مية البصل هنفرمة فى الكبة لحد ما يبقى مهررررى وفى اى مصفة هناخد المية فقط ![]() هنتبلة بكل البهارات دى وهنظبط الملح وطبعا مع مية البصل والليمون وهنسبهم فى التتبيلة فترة مش اقل من 4 ساعات مثلا ![]() انا هنا حشتها نقانق مدخنة وجبنة متزوريلا وزيتون اسود وانت برحتك ممكن لانشون بدل النقانق ![]() وهنلفها من غير خلة ولا خيط و لا اى حاجة ![]() وعلى الدقيق على طول ![]() وفى البيض مع فلفل اسود ورشة ملح ![]() التغطية كورن فليكس ودة سر القرمشة + بقسماط ![]() هنا خلصنا كل المقدار ممكن تحطيها فى الفريزر وممكن على طول على الفرن بس انا بفضل الفريزر الاول ممكن نص ساعة ![]() هنا هنجيب زيت او سمن متسيحة وهنغمس الكوردن بلو فى المادة الدهنية وهنحطها فى اى صينية وعلى الفرن يكون شغال من قبلها ومش تخافى عليها ان شاء الله مش هتفك خااالص لحد ما تحمر وتستوى نطلعها على ورق علشان اى زيادة فى المادة الدهنية تتشربها الورق المناديل وهنا حى لو الجبنة طلعت شوية مش مشكلة خالص غير لو كانت مقلية فى الزوي يبقى لازم خلة وتتمسك جامد علشان الجبنة لو ساحت هتبهدل الدنيا ** فى فكرة حلوة اوووى** **هتنزليها فى طاسة الزيت دقائق فقط تاخد اللون الذهبى الفااااتح** **وتكملى سواها فى الفرن علشان تطمنى انها مش تفك ولا يحصلها حاجة فى الزيت وبكده هتقللى من وقت الفرن** ![]() ماشاء الله على الجبنة ![]() ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |