| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 فطير بلدى حادق او بيتزا بلدى ![]() ![]() المقادير: 2 كوب دقيق فاخر ![]() (انا طبعا ضاعفت المقادير) معلقة صغيرة ملح ماء دافئ للعجن الطريقة: **نعجن المقادير بالماء الدافئ ونتركها ساعة بعد تغطيتها لترتاح ![]() **نقطعها كور ونتركها ترتاح ![]() **نفرد اول قطعة بالنشابة وندهن الرخامة **نشد بخفة لحد ما تتفرد وتبقي شفافة **ولازم ندهنها زيت او سمن قبل ما نلمها ![]() **وبعدين نلمها وعلي الصينية **نحشيها انا عملت واحدة تونة وواحدة بسطرمة مع طماطم وزيتون وممكن جبنة **نفرد قطعة تانية بنفس الطريقة ونغطى بها الوجه **نسخن الفرن واحنا بنحشيها علي اعلي درجة وده شكلها بعد ما استوت واحمرت ![]() **نغطيها بفويل قليلا ![]() **تقطع وتزين وتقدم ![]() ![]() وبالهنا والشفا ![]() هيفولا  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |